SMITE bereikt 10 miljoen gebruikers

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
SMITE bereikt 10 miljoen gebruikers

De gratis pc- en Xbox One-MOBA SMITE heeft in iets meer dan een jaar tijd 10 miljoen spelers bereikt. Om dat te vieren krijgt de game een gratis skin voor een van de karakters, ingesproken door acteur Kevin Sorbo.

SMITE werd gelanceerd in maart 2014 voor de pc, waarna de game in april dit jaar op de Xbox One als open beta verscheen. Daarmee is het een prestatie en mijlpaal om in zo’n korte tijd een dergelijk hoog spelersaantal te bereiken.

Om dat te vieren krijgen spelers die in augustus 10 player versus player matches winnen een gratis skin voor het Hercules-karakter. De skin, genaamd Retro Herc zal een nieuwe outfit geven en bevat een voice-over door Kevin Sorbo. Sorbo speelde in de jaren 90 Hercules in de tv-serie Hercules: The Legendary Journeys.

Daarnaast kondigde Hi-Rez Entertainment, de studio achter de game, aan dat ze tijdens de gamescom in Keulen een nieuwe game zullen onthullen. Gamers op de beurs zullen als eerste met de game aan de slag kunnen. Ook Pixel Vault is aanwezig in Keulen en we zullen dan ook verslag brengen van deze nieuwe titel en alle andere aanwezige games.