Smallville-acteur Michael Rosenbaum wil rol als Lex Luthor terug

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Smallville-acteur Michael Rosenbaum wil rol als Lex Luthor terug

Het gaat op dit moment niet heel goed achter de schermen bij Warner Bros. Het lot van een aantal DC Comics-personages is onzeker. Zo werd kortgeleden bekendgemaakt dat het niet zeker is of Henry Cavill zal terugkeren als Superman. In elk geval is er één acteur die laat weten graag te worden gebeld. Michael Rosenbaum laat via Twitter weten graag weer in de huid te kruipen van het voor hem bekende personage Lex Luthor.

Rosenbaum speelde in de serie Smallville, een serie die over de jongere jaren van Superman gaat, de rol van Lex Luthor. Smallville stopte na 10 seizoenen in 2011. Rosenbaum was in maar liefst 156 afleveringen van de 172 te zien als de gestoorde wetenschapper en superschurk Lex Luthor.

Jessie Eisenberg is te zien als Lex Luthor in de films Batman vs Superman: Dawn of Justice en Justice League. Toch lijkt de toekomst van DC Extended Universe onzeker met alle tegenstrijdige nieuwsberichten. In elk geval laat Rosenbaum in een tweet weten klaar te staan om het stokje van Eisenberg over te nemen en terug te keren naar de DC-wereld.

Ondanks het feit dat Rosenbaum nu wil terugkeren, was hij zelf degene die ervoor koos om de serie Smallville vroegtijdig te verlaten. Hij kwam wel terug voor de finale van de serie. Ondanks de enthousiaste reacties van fans is het nog niet bekend of de droom van de acteur waarheid zal worden en of hij nu weer terug kan keren als Lex Luthor.