Shovel Knight naar Nintendo Switch als Shovel Knight: Treasure Trove

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Shovel Knight naar Nintendo Switch als Shovel Knight: Treasure Trove

De game Shovel Knight zal voor de Nintendo Switch worden uitgegeven onder de naam Shovel Knight: Treasure Trove. Daarnaast is er aangekondigd door ontwikkelaar Yacht Club Games dat er nieuwe spelmodi komen.

Shovel Knight: Treasure Trove is een collectie van de originele campagne, de uitbreiding Plague of Shadows en de aankomende uitbreiding Specter Of Torment. Ook de King’s Knight-campagne hoort hierbij, en de battle modus. Deze worden later dit jaar uitgebracht.

 

Ben je al in het bezit van de game Shovel Knight op PlayStation 4, Xbox One of een ander platform? Dat is geen probleem, want alle Shovel Knight-exemplaren worden automatisch omgezet in de nieuwe Shovel Knight: Treasure Trove. Hiermee ben je verzekerd van alle toekomstige updates en uitbreidingen.

Ook zijn er nieuwe spelmodi aangekondigd. Er komt een Body-swap modus waarmee het hoofdpersonage kan worden vervangen door nieuwe sprites. Daarnaast komt er een co-op modus aan die voor ieder platform, behalve de 3DS en PS Vita, gratis te downloaden zal zijn.

Ben je nog niet voorzien van Shovel Knight maar klinken al deze nieuwe functies je goed in de oren? Koop dan voor aankomende lente een exemplaar, daarna zal de prijs namelijk verhoogd worden door al deze updates.