Shooter Paladins komt naar de Switch

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Shooter Paladins komt naar de Switch

De drempel om Paladins te spelen was al niet erg hoog aangezien de game free-to-play is, maar het wordt nu nog een stukje makkelijker. De ontwikkelaar maakte vandaag bekend dat de game naar de Nintendo Switch komt en dus kun je de game straks ook onderweg spelen.

Hi-Rez Studios maakte vandaag bekend dat hun shooter Paladins naar de Switch komt. Net als de andere versies van de game is Paladins ook op de Switch gratis te spelen. De ontwikkelaar benadrukt dat de game ook op de minder sterke Nintendo-console prima draait en dat spelers gewoon 60 FPS kunnen verwachten.

Paladins kun je gratis spelen, maar je kunt ook een Founders Pack kopen. Daarmee krijg je vroegtijdig toegang tot de game op de Switch en unlock je meteen alle speelbare personages. Wanneer je gratis speelt, moet je deze eerst vrijspelen. De early access wordt vrijgegeven op 12 juni en de gratis versie van de game wordt later deze zomer beschikbaar.

In Paladins kun je met meer dan 30 verschillende helden spelen in verschillende arena’s. Hierbij kunnen spelers gebruikmaken van zowel vuurwapens als de nodige magie. Paladins wordt dan ook vaak vergeleken met concurrent Overwatch. Paladins is reeds beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Mac en pc.