Shaq-Fu 2 blijkt geen grap: Indiegogo is live

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Shaq-Fu 2 blijkt geen grap: Indiegogo is live

Veel mensen dachten dat het een grap was, maar het blijkt toch waar te zijn. Shaq-Fu 2 wordt werkelijkheid als de Indiegogo voor de aankomende fighting game het einddoel weet te halen. Het project vereist minstens $450.000 dollar om te slagen.

Met bijna een half miljoen dollar als uitgangspunt is de Indiegogo voor Shaq-Fu: A Legend Reborn begonnen. De Indiegogo-pagina vertelt ons dat we dingen kunnen verwachten als: de mogelijkheid om als Shaq te spelen en ass te kicken, beat ‘em up-mode, veel verschillende moves waaronder melee en projectielen, slam dunk-finishers, een challenge-mode en nog veel meer. Als je wil doneren kun je gaan voor een exemplaar van de game, maar als je wat dieper in de buidel wil tasten kun je gaan voor de optie om samen met Shaq een potje basketbal te spelen, met hem te dineren, Shaq je voice-mail in te laten spreken of een MOCAP-sessie mee te draaien zodat jouw moves in de game komen. Op het moment van schrijven zijn er nog 46 dagen om te doneren en staat de teller op iets meer dan $15.000 dollar.

In het begin van januari had Shaquille O’Neill een interview op het CES. De interviewer vroeg voor de grap of er ooit een vervolg zou komen op het beruchte Shaq-Fu, waar O’Neill serieus op inging en vertelde dat we er binnenkort iets van zouden zien. Iedereen dacht dat hij de interviewer in de maling nam, maar nu blijkt het tegenovergestelde waar te zijn.