Serious Sam 4: Planet Badass krijgt eerste teaser

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Serious Sam 4: Planet Badass krijgt eerste teaser

Fans van de Serious Same-games hebben een hele tijd moeten wachten op de eerste beelden van Serious Sam 4. De game werd vijf jaar geleden al voor het eerst aangekondigd, maar sindsdien bleef het stil rond de nieuwe game van ontwikkelaar Croteam. Vandaag verschijnt de eerste teaser voor de game en daarmee is de stilte eindelijk doorbroken.

In de trailer zien we hoofdpersoon Sam op zijn motor door de natuur rijden. Alles lijkt vredig, tot hij plotseling belaagd wordt door een bekende vijand: een Beheaded Kamikaze. Nadat hij deze onthoofde vijand met een welgemikt schot uit de weg ruimt, volgt er al snel een enorme horde andere vijanden. Inhoudelijk geeft de teaser nog niet veel weg, maar de toon is in ieder geval gezet.

Aan het eind van de teaser krijgen we bovendien te zien wanneer we meer concrete informatie over de game kunnen verwachten. Serious Sam 4: Planet Badass is namelijk aanwezig op de komende E3. Ontwikkelaar Croteam en uitgever Devolver Digital zullen daar meer informatie onthullen over de game.