Sequel Wolfenstein in de maak volgens stemactrice

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Sequel Wolfenstein in de maak volgens stemactrice

Volgens Alicja Bachleda-Curus, de stemactrice die de stem van Anya Oliwa verzorgde in Wolfenstein: The New Order, is er een volwaardige sequel in de maak. Verder wist ze ook te verklappen dat de game waarschijnlijk eind 2017 zou moeten verschijnen.

Naar eigen zeggen is Bachleda-Curus op dit moment aan het werk in de Verenigde Staten, waar ze bezig zou zijn met de nog niet getitelde sequel op Wolfenstein: The New Order. Dit wist ze te vertellen aan een Pools televisiestation, waarbij ze ook aangaf dat het ongeveer twee jaar in beslag zou moeten nemen. Wat misschien het meest saillante detail lijkt te zijn is toch de locatie van haar werkzaamheden, de VS, gezien de ontwikkelaar van de vorige game, MachineGames, zich in Zweden bevindt.

Uitgever van The New Order, Bethesda, heeft tot op dit moment nog niet gereageerd op deze mededeling, al lijkt een sequel niet geheel onwaarschijnlijk. Wolfenstein: The New Order werd over het algemeen erg positief ontvangen. Ook de stand-alone DLC The Old Blood wist hoge ogen te gooien, ook bij ons.

Het blijft dus eventjes afwachten tot Bethesda de officiële bevestiging wereldbekend maakt. Tot die tijd kunnen we alleen maar hopen dat de beste dame het bij het rechte eind heeft, want een vervolg op The New Order is absoluut welkom.
.