Seizoen 3 van Stranger Things trapt af in juli

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Seizoen 3 van Stranger Things trapt af in juli

Netflix heeft met Stranger Things een hit in handen die met het eerste seizoen veel fans om zich heen wist te scharen. Hoewel het tweede seizoen een stuk minder positief werd ontvangen, is het wachten op het derde seizoen toch nog gevuld met spanning. In een teaser liet Netflix weten dat we de serie in juli 2019 terug kunnen verwachten.

De eerste aflevering van seizoen 3 van Stranger Things verschijnt op 4 juli. Als we de teaser moeten geloven, is dit seizoen weer net zo vaag als de twee vorige. De teaser is slechts één minuut lang en lijkt niet zo veel te zeggen. Ik zeg bewust lijkt, want tussen de regels door valt er genoeg te speculeren en het internet doet dat dan momenteel ook volop. Check de onderstaande trailer en oordeel zelf.

Aan het einde van de laatste aflevering van het vorige seizoen leek alles voor even koek en ei te zijn. Natuurlijk is dat het niet en de avonturen van Eleven en haar vrienden gaan gewoon door. Dat is mooi, want dan hebben wij weer wat om naar te kijken. Kijk jij uit naar het derde seizoen?