Sega kondigt Warhammer 40,000: Dawn of War III open bèta-weekend aan

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Sega kondigt Warhammer 40,000: Dawn of War III open bèta-weekend aan

Wie roept dat het RTS-genre dood is, heeft blijkbaar niet gelet op de Warhammer 40,000: Dawn of War-serie, want het derde deel van Dawn of War komt eind deze maand uit op pc. Voordat de servers live gaan, mag er echter eerst nog even goed geoefend en getest worden in de aankomende open bèta.

Sega heeft een bèta aangekondigd voor het weekend van 21-24 april. Iedereen die zich opgeeft via dit formulier kan meedoen aan de gratis testdagen van Warhammer 40,000: Dawn of War III. Niet alle functies uit de volledige game zijn speelbaar in de bèta, zo kun je gebruikmaken van minder elites dan in de volledige release en is ook het aantal maps beperkt.

De realtime strategie-titel wordt ontwikkeld door Relic Entertainment en speelt zich af in het gelijknamige Warhammer 40,000-universum dat haar oorsprong vond in de Tabletop-game van Games Workshop. Het iconische boegbeeld van de franchise is de Space Marine. Dit zijn genetisch gemanipuleerde supermensen van het mensenrijk. Deze spelen uiteraard ook weer een rol in de komende RTS.

Warhammer 40,000: Dawn of War III komt uit op 27 april 2017 voor pc.

Warhammer 40,000: Dawn of War III 
 Pixel Vault