Season pass voor Resident Evil 7: Biohazard onthuld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Season pass voor Resident Evil 7: Biohazard onthuld

Speciaal voor de mensen die over een overschot aan schoon ondergoed beschikken, heeft Capcom goed nieuws; Resident Evil 7: Biohazard kan na de release op extra content rekenen. De inhoud van de season pass is onthuld en daaruit blijkt dat er voorlopig nog wel even door kan worden gegriezeld wanneer je door de oorspronkelijke content heen bent. 

De details zijn opgedoken op de Steam-pagina van de game. In totaal mogen we drie verschillende DLC-pakketten verwachten die in de loop van 2017 zullen worden uitgebracht. Uit de omschrijving is niet veel af te leiden, we krijgen enkel de titels te zien. De belangrijkste content lijkt te zijn verdeeld over twee uitgaven, “Banned Footage Vol. 1” en “Banned Footage Vol. 2”.

De eerste uitgave bevat de onderdelen “Nightmare” en “Bedroom & Ethan Must Die”. In het tweede pakket mogen we “21” en “Daughters & Jack’s 55th Birthday” verwachten. Ook zal er nog een losse extra verhaalepisode verschijnen. Of de content ook los verkrijgbaar wordt en wat de prijzen zullen zijn, is nog niet bekend, maar wat we wel weten, is dat er voor de season pass €29,99 moet worden betaald.

Resident Evil 7: Biohazard is vanaf 24 januari 2017 verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One en is onze Game van de Maand.