Season Pass Star Wars Battlefront tijdelijk gratis verkrijgbaar

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Season Pass Star Wars Battlefront tijdelijk gratis verkrijgbaar

Over ongeveer twee maanden staat de release van Battlefront 2 op de stoep. In de tussentijd kun je nog vol aan de slag met deel 1. Deze game staat nog lang niet stil en dat blijkt maar weer uit het laatste nieuws.

De Season Pass van Battlefront is momenteel gratis te downloaden voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Officieel heeft EA nog geen bericht naar buiten gestuurd, maar toch is de DLC al gratis te downloaden. Met de DLC worden een aantal nieuwe helden, maps en wapens beschikbaar die niet in de hoofdgame te krijgen zijn.

De DLC is op de pc te downloaden via Origin. Op de Xbox One is deze via de Microsoft Store te downloaden en is een Xbox Live Gold-abonnement nodig om aanspraak te maken op deze aanbieding.

Voor PlayStation 4-gebruikers is geen PlayStation Plus nodig om de Season Pass te downloaden. Het is momenteel nog niet bekend tot wanneer deze actie geldig is. Op 17 november verschijnt Star Wars Battlefront 2 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze game heeft geen Season Pass maar er wordt door middel van microtransacties extra content toevoegen.