Sean Bean is eerste doelwit in Hitman 2

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Sean Bean is eerste doelwit in Hitman 2

Binnenkort verschijnt Hitman 2. Een nieuwe Hitman-game betekent maar één ding: nieuwe Elusive Targets. Het eerste doelwit is Sean Bean in de vorm van Mark Faba. Dit kwamen we enkele weken geleden te weten aan de hand van een trailer. Vandaag doen de makers er een schepje bovenop door Mark Faba opnieuw te laten verschijnen in de aankondigingstrailer van de game. 

Mark Faba (Sean Bean) is een ex MI5-agent die een huurmoordenaar werd. Hij overleefde al talloze aanslagen op zijn leven. Aangezien je opdrachtgever Faba echt dood wil zien gaan, schakelt hij/zij de hulp in van Hitman 2-spelers. Een makkelijke opdracht wordt het niet, aangezien het doelwit erg sluw is en een aanslag van ver ziet aankomen. Zoals elk doelwit krijgen spelers maar tien dagen de tijd om deze te vermoorden. Naast de beperkte periode mogen spelers maar één keer proberen om het doelwit te doden. Mislukt die kans, dan kun je het doelwit nooit meer proberen uit te schakelen.

In de onderstaande trailer zit het doelwit bij een psycholoog of psychiater en schept hij op over alle aanslagen die hij overleefde. Hij maant daarom spelers aan om slim te werk te gaan en niet je wapen, maar de omgeving te gebruiken om hem uit te schakelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een rubberen badeendje laten exploderen of de draden van je oortjes gebruiken om iemand te wurgen. Inventief zijn is dus de boodschap.

Hitman 2 verschijnt op 13 november 2018 en vanaf die dag is Elusive Target #1 te vermoorden.