Scalebound laat zien waar de Xbox One toe in staat is

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Scalebound laat zien waar de Xbox One toe in staat is

Scalebound-director Hideki Kamiya zet hoog in op Platinum Games’ nieuwste creatie. Niet alleen is het volgens hem iets volledig nieuws uit de hoek van Platinum Games, Scalebound zal ook laten zien waar de Xbox One toe in staat is.

De Xbox One lijkt met Scalebound een mooie exclusieve titel in de zak te hebben. De door Platinum Games ontwikkelde game is een open-world RPG, iets volledig anders dan we van de studio gewend zijn, namelijk stijlvolle hack and slashers. Hideki Kamiya, de director van Scalebound, laat weten dat hij met Scalebound wil laten zien wat de Xbox One in zijn mars heeft. Dat wil hij doen om het appeal van de console, de game maar ook van zijn bedrijf te verbeteren.

“Als we het over Scalebound hebben, wat een exclusieve game is voor de Xbox One, is mijn grootste doel en missie om het appeal van de console te verbeteren. Maar ook om de de waarde van de console én mijn game te tonen.”

Kamiya is één van de meest bekende en gerespecteerde mensen momenteel in de Japanse gaming-industrie. Hij is in het verleden verantwoordelijk geweest voor veel toppers, maar wil zich opnieuw bewijzen met Scalebound.

“Tegenover de spelers wil ik bewijzen dat we een game hebben gecreëerd die de moeite waard is. Een game die mensen waar voor hun geld geeft. Ik hoop dat mensen die waarde krijgen en misschien nog meer. Dat is wat mij motiveert, dat onze partners zien hoeveel tijd en moeite we in onze games steken.”