Samurai Warriors 4-II met nieuwe trailer en box-art

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Samurai Warriors 4-II met nieuwe trailer en box-art

Samurai Warriors bestaat tien jaar, en als viering daarvan lanceerde Koei Tecmo Games vorig jaar het vierde deel in de serie; Samurai Warriors 4. Echter bleek dit niet voldoende, want we weten inmiddels dat het bedrijf werkt aan Samurai Warriors 4-II; een uitgebreide versie van het originele spel. Vandaag verscheen van het spel een tweede trailer, alsook de officiële Japanse box-art van de games.

Samurai Warriors 4-II is bedoeld als uitgebreidere versie van het originele Samurai Warriors 4, is momenteel in ontwikkeling bij Omega Force en zal in Japan op 11 februari 2015 verschijnen voor PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation 4. Naast een nieuw personage om mee te spelen (Naomasa Ii) zal de game ook nieuwe gameplay, spelmodi en mogelijkheden bevatten waardoor het de definitieve versie van het spel moet worden. Zo zal ‘Story Mode’ weer terugkeren naar een lay-out zoals we die in eerdere games in de serie zagen waar elk verhaal een vastgesteld hoofdpersonage en partner bevat en zullen zogeheten ‘mounts’ zoals bijvoorbeeld paarden geüpgrade kunnen worden naarmate het spel vordert. Ook voegt de game zowel online als offline co-op in elke spelmodi, in tegenstelling tot het originele Samurai Warriors 4 waar dit slechts voor bepaalde modi werd ondersteund.

Samurai Warriors4-II

Helaas is het spel op het moment van schrijven nog niet bevestigd voor een release in Europa. Echter, wanneer we kijken naar de voorgaande delen in de serie, en de ondersteuning die dit soort titels van de Europese tak van Koei Tecmo Games krijgen, zijn we er vrij zeker van dat ook wij deze game in 2015 mogen gaan spelen.