Saints Row 2 gratis te downloaden op gog

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Saints Row 2 gratis te downloaden op gog

De game is al enige jaartjes oud en ligt bij menigeen ergens stof te happen op zolder of bij een lokale kringloop, maar mocht je onverhoopt terugverlangen naar het tweede deel van Saints Row dan krijg je nu de kans om de game gratis binnen te halen.

Zo af en toe krijgen we als gamers nog wel eens wat toegeworpen en deze week is dat Saints Row 2 voor pc. Op gog.com kun je de game de komende 39 uur gratis downloaden, daarna is de game weer gewoon voor €9,49 te koop via het platform. Je moet overigens wel een (gratis) account aanmaken bij gog.com, mocht je er nog geen hebben.

Saints Row 2 kwam in 2008 uit voor de Xbox 360 en Playstation 3. Enige tijd daarna kwam de game ook naar pc. De actiegame had net als concurrent Grand Theft Auto een grote open wereld waarin de speler heerlijk tekeer kon gaan en de grootst mogelijke chaos mocht creëren. Aan de bekende GTA-formule is wel enige absurditeit toegevoegd en speel je met een aantal bizarre personage.

Er is ook een nieuw Saints Row-game in aantocht: Agents of MAYHEM. Deze moet in augustus van dit jaar verschijnen, maar daar moet je hoogstwaarschijnlijk gewoon voor betalen.