Rosie Perez te zien in Birds of Prey

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Rosie Perez te zien in Birds of Prey

Actrice Rosie Perez is gecast in de nieuwste DC Comics-verfilming Birds of Prey. Ze gaat de rol van Gotham City-agent Renee Montoya spelen. Naast Perez keert ook Margot Robbie terug als Harley Quinn. 

Rosie Perez gaat de rol van Renee Montoya vertolken in de nieuwste DC-film Birds of Prey. Montoya speelt al jaren een rol in de strips en is zelfs een aantal keren in de Gotham-serie voorbijgekomen. Montoya is een openlijk lesbische Latina-rechercheur die werkt voor de GCPD. Ook Margot Robbie keert terug als Harley Quin, het personage dat ze eerder vertolkte in Suicide Squad.

Naast deze twee actrices kunnen we ook Jurnee Smollett-Bell verwachten als Black Canary en Mary Elizabeth Winstead als Huntress. De schurk in de film wordt Black Mask en hij zal, als we de geruchten moeten geloven, gespeeld worden door Ewan McGregor of Sharlto Copley. De regie is in handen van Cathy Yan. Het script wordt momenteel geschreven door Christina Hodson. De film moet ergens in februari 2020 naar de bioscopen komen.