RollerCoaster Tycoon World schuift door naar 2016

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
RollerCoaster Tycoon World schuift door naar 2016

RollerCoaster Tycoon World zal niet meer in 2015 uitkomen, maar vroeg in 2016. Dit hebben uitgever Atari en ontwikkelaar Nvizzio vandaag aangekondigd.

In een gezamenlijk bericht van de uitgever en ontwikkelaar blijkt dat na de closed beta die recentelijk werd gehouden, het niet haalbaar is om de game in december uit te brengen. Volgens de twee partijen zijn er veel punten naar voren gekomen die ze willen oplossen voordat de game te koop is.

“Velen van jullie hielden van de game, sommige vonden bepaalde elementen frustrerend en iedereen had goede, doordachte ideeën voor verbeteringen.”

Zaken als het makkelijker bouwen van achtbanen, betere test feedback voor de achtbanen en een robuuste tool voor het neerzetten van hekken en balustrades waren een aantal punten die de ontwikkelaar wil implementeren voor release. Daardoor is er besloten om RollerCoaster Tycoon World door te schuiven naar het begin van 2016. Volgens het bericht zal er nog wel een testweekend komen in december waaraan spelers kunnen deelnemen.