Rocksteady zoekt verschillende mensen voor nieuw AAA-project

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Rocksteady zoekt verschillende mensen voor nieuw AAA-project

Ontwikkelaar Rocksteady Studios is druk op zoek naar nieuwe mensen voor een aankomend AAA-project. Uit meer dan twintig verschillende vacatures blijkt dat de studio op zoek is naar mensen voor “een langverwachte, aankomende AAA-titel” op een nieuwe generatie platformen.

Ontdekt door gebruikers van ResetEra blijkt dat de Britse studio momenteel meer dan twintig posities open heeft staan voor een nieuw project. Daarbij zoekt de ontwikkelaar achter de Batman Arkham-serie onder andere ontwikkelaars, scriptschrijvers en community managers. Al deze vacatures spreken over een onaangekondigde AAA-titel die beschikbaar zal zijn op “de volgende generatie platformen”.

Rocksteady Studios 
 Pixel Vault

Een aantal van de vacatures spreken over een periode van twee of meer jaren, terwijl het bij andere functies om langere periodes gaat. Daarmee lijkt de game nog een goed aantal jaar weg te zijn. Een andere vacature geeft ook aan dat de studio streeft naar een 90+-score op Metacritic.

Er gaan al langer geruchten rond over een nieuwe game van Rocksteady, welke vermoedelijk om Superman zou draaien. Dit zijn echter enkel nog maar geruchten, dus we zullen moeten afwachten tot de studio zelf met meer informatie komt.