Rockstar kondigt Red Dead Redemption 2 aan

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Rockstar kondigt Red Dead Redemption 2 aan

Na een aantal dagen waarin Rockstar fans helemaal wild maakte door een aantal afbeeldingen te teasen, is dan eindelijk de officiële aankondiging gedaan: Red Dead Redemption 2 is in de maak. Het tweede deel van de wel geprezen westerngame zou in de herfst van 2017 in de winkels moeten liggen.

De eerste Red Dead Redemption stamt alweer uit 2010 en werd zeer goed ontvangen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen reikhalzend uitkijken naar een tweede deel en toen Rockstar zondag op social media begon te teasen, was het hek dan ook helemaal van de dam. We moesten er twee dagen op wachten, maar het hoge woord is eruit: Red Dead Redemption 2 is in de maak.

Red Dead Redemption 2 zal zich opnieuw afspelen in Amerika en zal naast een singleplayer ook weer een multiplayer-ervaring gaan bieden. Veel meer is er nog niet bekend over de titel, maar daar lijkt aankomende donderdag verandering in te komen. Middels onderstaande banner kondigde het bedrijf namelijk aan dat er aankomende donderdag om vijf uur een trailer uitgebracht zal worden op de officiële website van Rockstar, waarin we nog meer kunnen zien van de game.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 heeft momenteel nog geen vaste releasedatum maar zal in de herfst van 2017 verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One.