Rockstar blijft maar doorgaan met teasen

archief
Jordy Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Rockstar blijft maar doorgaan met teasen

Nadat Rockstar Games gisteren, zondag 16 oktober, al een plaatje de wereld in had gestuurd om een reboot, remaster of sequel rondom de Red Dead-franchise te teasen, hebben ze vandaag een nieuwe afbeelding getweet.

Het plaatje dat afgelopen zondag is getweet was het Rockstar logo met een rode achtergrondkleur in de stijl van Red Dead Redemption. Direct kwam de geruchtenstroom op gang en werd er gezegd dat het om een teaser van een aankondiging voor de Red Dead-franchise zou gaan. Op de tweede afbeelding dat vandaag op de Twitter-pagina van Rockstar prijkt is al wat meer te zien. Het logo van Rockstar heeft plaats gemaakt voor een silhouet van het landschap met daarop zeven personages die verdacht veel op cowboys lijken.

Dit is niet de eerste keer dat Rockstar op deze manier een aankondiging teased. De vorige keer was bij de aankondiging van GTA V in 2011. Toen liet Rockstar ook eerst een plaatje zien met daarop het logo van GTA voordat deze officieel werd aangekondigd.

Of het hierbij gaat om een reboot, remaster of een vervolg is niet bekend en vanuit het kamp van Rockstar blijft het tot op heden nog stil. Hou voor verdere updates Pixel Vault goed in de gaten.