Rocket League krijgt toch nog betere graphics op de Switch

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Rocket League krijgt toch nog betere graphics op de Switch

Hoewel de Switch de perfecte console is om samen of onderweg Rocket League op te spelen, kan de visuele presentatie van de game op deze console wat verbeteringen gebruiken. Psyonix heeft echter beterschap belooft. De ontwikkelaar is momenteel blijkbaar druk bezig om de graphics een flinke upgrade te geven. 

Rocket League is sinds november uit op de Switch en kunnen we nu dus ook raketautovoetbal in de trein spelen. Erg tof, maar helaas ziet de game er niet bijzonder fraai uit op deze console. Natuurlijk was een downgrade te verwachten gezien de minder geavanceerde hardware van de Switch. Dat we zoveel pixels kunnen tellen, is echter toch een domper. Psyonix heeft daarom belooft dit te verbeteren.

De resolutie van de game wanneer de Switch gedockt is, wordt met de upgrade 900p. In handheld-modus moet de game in 720p draaien en dan natuurlijk wel stabiel op 60 fps. Met dynamische resolutie schaling moet het mogelijk zijn om de game er een stuk mooier uit te laten zien op Nintendo’s console. Dit is wel een gevalletje ‘eerst zien, dan geloven’, maar gelukkig kunnen we de al update vanaf maart verwachten.