Robert De Niro krijgt misschien een rol in The Joker origin-film

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Robert De Niro krijgt misschien een rol in The Joker origin-film

Een paar weken terug kwamen we te weten dat Gladiator-acteur Joaquin Phoenix de hoofdrol krijgen in een The Joker-film. De makers doen hier nu een schepje bovenop, want niemand minder dan Robert De Niro en Frances Conroy krijgen misschien ook een rol in de film. 

Eerder werd al bekendgemaakt dat Gladiator-acteur Joaquin Phoenix een rol krijgt in de Joker-film. Nu doen de makers hier een schepje bovenop. Zo is het bedrijf momenteel aan het onderhandelen met Robert De Niro en Frances Conroy voor een rol. Die laatste kennen we van Catwoman uit 2004. Daarin speelde ze immers de mysterieuze catlady Ophelia Powers.

De origin-film van The Joker zou zich afspelen in de jaren ’80. Conroy zou in deze verfilming de moeder van de superschurk spelen. Hij zou de naam Arthur Fleck krijgen. De Niro daarentegen zou een “radio shock jock” gaan spelen.

Nadat alle rollen zijn ingevuld, zullen de opnames starten in september. De locatie van dienst is New York. Wanneer de opnamens vervolgens klaar zijn, zal de wereldwijde première plaatsvinden rond 4 oktober 2019.