Roadmap Frostpunk onthult extra content

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Roadmap Frostpunk onthult extra content

Voor spelers die alles van Frostpunk hebben gezien, heeft de ontwikkelaar goed nieuws. De ontwikkelaar onthult namelijk de toekomstige toevoegingen. Deze updates zijn volledig gratis en zullen in de loop van 2018 verschijnen.

Dit jaar zullen de twee spelmodi Survivor en Endurance worden toegevoegd aan de game. De Survivor-modus verschijnt ergens deze maand en zal overleven nog moeilijker maken. Endurance daarentegen zal, op vraag van de fans, een heuse sandbox-modus toevoegen. Wanneer we deze sandbox mogen verwachten, is onduidelijk.

Naast twee nieuwe modi wordt de verhaalmodus ook uitgebreid met het The Builders-scenario. Wat dit allemaal met zich meebrengt is momenteel onbekend.
Binnenkort zullen spelers burgers en machines kunnen benoemen en wordt er een fotomodus aan de titel toegevoegd. Hierdoor zullen spelers allerlei foto’s van de game kunnen maken. De makers beloven ook een onbekende speciale verrassing met deze update mee te geven.
En last but not least mogen we in 2019 nog meer content verwachten. Wat dit is, is momenteel nog onbekend. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Roadmap Frostpunk onthult extra content