Rise of the Tomb Raider DLC verschijnt volgende week

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Rise of the Tomb Raider DLC verschijnt volgende week

Het avontuur van Lara Croft op de Xbox One viel bij velen, en bij ons, erg in de smaak. Microsoft heeft goed nieuws voor deze mensen, want Rise of the Tomb Raider krijgt volgende week, 26 januari, nieuwe DLC. In Baba Yaga: The Temple of the Witch wordt het verhaal van de game uitgebreid met een mysterieus nieuw avontuur.

Baba Yaga: The Temple of the Witch speelt zich af in een vreemde tombe waarin de beeldschone protagonist in aanraking komt met nieuwe vijanden, puzzels en zelfs hardnekkige hallucinaties. De nieuwe vijand die Lara aan het bestrijden is, lijkt een bovennatuurlijke kracht te zijn. Microsoft beweert dat deze DLC “uren aan gameplay biedt”. In bovenstaande trailer zie je wat je van de uitbreiding kunt verwachten.

De timing van deze DLC is overigens raar te noemen, want twee dagen na de releasedatum komt de pc-versie van Rise of the Tomb Raider uit. Het is ook nog niet duidelijk of Baba Yaga: The Temple of the Witch meteen voor de pc beschikbaar zal zijn. Bezitters van een Xbox One en de Season Pass kunnen op 26 januari meteen aan de slag met het nieuwe avontuur. Het is nog niet bekend of de DLC los te verkrijgen zal zijn en, als dat het geval is, voor welke prijs.