Rhythm-game Amplitude krijgt eindelijk een releasedatum

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Rhythm-game Amplitude krijgt eindelijk een releasedatum

Na diverse malen te zijn uitgesteld lijkt Harmonix, beter bekend van de Rock Band games, eindelijk een harde releasedatum prijs te geven van Amplitude, een reboot van de gelijknamige PS2 game uit 2003. Backers van de Kickstarter mogen zelfs nog iets eerder aan de slag met deze rhythm game.

Na twee keer te zijn uitgesteld mogen we in januari eindelijk aan de slag met Amplitude, 5 januari om precies te zijn. De game stond aanvankelijk gepland voor maart 2015, werd daarna uitgesteld naar de zomer van 2015 en ten slotte nog een keer naar eind 2015. Een ieder de minstens $40 heeft gedoneerd via Kickstarter zal dan ook vanaf 23 december van dit jaar al aan de gang kunnen met de game.

De game zal exclusief via PlayStation Network verkrijgbaar zijn voor het bedrag van $19,99, wat naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde bedrag in euro’s zal gaan worden. Tot nu toe is alleen de PlayStation 4-versie bevestigd. Of en wanneer er een versie voor de PlayStation 3 komt is nog onbekend. Misschien dat we tijdens de PlayStation Experience er meer over te weten komen.