Reveal trailer voor strategiegame Ancestors getoond

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Reveal trailer voor strategiegame Ancestors getoond

Tussen alle grote namen duikt er zo nu en dan een kleinere game op. Hoewel het niet de bekendheid geniet van de grote jongens, hoeft dat niet zozeer te betekenen dat deze game niks voorstelt. De trailer voor de real-time strategie game Ancestors heeft ons in ieder geval nieuwsgierig gemaakt.

Ontwikkelaar Destructive Creations, die voorheen vooral bekend was van Hatred, waar vooral veel ophef over was, komt nu met een nieuwe game. Ancestors speelt zich af tussen de 10e en 12e eeuw. In deze tijden waren het vooral de Vikingen die het voor het zeggen hadden.

De trailer laat ons flink wat actie zien, maar dit is echter niet de gameplay die we straks kunnen verwachten van de game. Ancestors is real-time strategie game waarin je op tactische wijze historische veldslagen gaat spelen. Er komt zowel een singleplayer en multiplayer modus en het management krijgt een grote rol.

De singleplayer campaign speelt zich voornamelijk af in de Dark Ages. Momenteel is nog niet bekend of we met andere groepen kunnen spelen naast de Vikingen.