Retailer lekt mogelijk nieuwe Assassin’s Creed-game

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Retailer lekt mogelijk nieuwe Assassin’s Creed-game

Het gebeurt wel eens vaker dat een retailer informatie online zet die eigenlijk nog niet voor het grote volk beschikbaar is. Dit lijkt nu opnieuw het geval te zijn met de Zwitserse retailer WOG. Deze zette namelijk het product Assassin’s Creed: Empire op hun pagina, wat de geruchtenmolen flink aan het werk heeft gezet.

De Franse uitgever Ubisoft is eigenaar van de Assassin’s Creed-games, maar van het bedrijf zelf hebben we nog helemaal niks gehoord. De productpagina, in hoeverre deze klopt, van WOG lijkt dan ook te gaan om een nog niet bevestigde game. Volgens de pagina zou deze nog dit jaar uit moeten komen, namelijk in het vierde kwartaal. Zie de pagina hieronder.

Retailer lekt mogelijk nieuwe Assassin's Creed-game

Hoewel het dus nog maar een gerucht is, gebeurt het wel eens vaker dat een retailer informatie vroegtijdig het internet opslingert, die later ook blijkt te kloppen. De gedachte dat Assassin’s Creed: Empire daadwerkelijk dit jaar nog een release zal krijgen is dan ook geen rare. Mocht er meer bekendgemaakt worden kun je dat uiteraard lezen op Pixel Vault.