Resident Evil: Revelations, Rare Replay en Goat Simulator komen naar Game Pass

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Resident Evil: Revelations, Rare Replay en Goat Simulator komen naar Game Pass

Na de aankondiging van Xbox Game Pass voor de pc en Game Pass Ultimate heeft Microsoft nu de nieuwe games voor de resterende dagen van de maand juni bekendgemaakt. Onder andere Resident Evil: Revelations en Rare Replay komen naar de dienst, zo werd woensdag duidelijk.

Microsoft heeft in een blog bericht bekendgemaakt dat spelers Resident Evil: Revelations op 20 juni mogen verwachten. De horror-game speelt zich tussen Resident Evil 4 en 5 af en volgt de avonturen Jill Valentine en Chris Redfield aan boord van een cruiseschip. Ook komt de Rare Replay collectie op 20 juni beschikbaar, net als Revelations enkel op de Xbox One. In de Rare Replay zit een overzicht van 30 jaar Rare-games, met onder andere Banjo & Kazooie, Conker’s Bad Fur Day en Viva Piñata.

Op 27 juni komen er nog twee titels bij: Torment: Tides of Numenera voor de pc en Goat Simulator voor zowel de pc als Xbox One. Torment: Tides of Numenera is een klassieke RPG, ontwikkeld door inXile Entertainment, waarin je de controle neemt over een held die vooral zichzelf moet redden in plaats van de wereld. In Goat Simulator neem je zoals de naam al doet vermoeden de controle over een geit en richtje complete chaos aan.

Naast dat er in juni games bijkomen, verdwijnen er ook enkele titels aan het einde van de maand: Next Up Hero, Dead Island Definitive Edition, Devil May Cry 4 Special Edition, Shadow Complex Remastered, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 en Zombie Army Trilogy ruimen aan het einde van de maand het veld.