Resident Evil HD meer dan 1 miljoen keer verkocht

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Resident Evil HD meer dan 1 miljoen keer verkocht

Resident Evil HD, de remake van de originele Resident Evil, is meer dan een miljoen keer verkocht sinds de release in januari. Dit maakte uitgever Capcom vandaag bekend in een blogpost.

De originele Resident Evil stamt alweer uit 1996, maar kreeg in 2002 een remake op de Nintendo GameCube. Deze versie diende als basis voor de remake die we in januari zagen verschijnen. Volgens Capcom is het succes niet alleen te danken aan de titel zelf, maar ook aan het enthousiasme van de fans.

Het succes van Resident Evil HD is deels te danken aan het team van ontwikkelaars, welke een geweldig product hebben afgeleverd. Maar het is ook te danken aan de geweldige mond-tot-mond reclame en positieve kritiek die we fans krijgen over de titel. We willen dan ook iedereen bedanken voor het herontdekken van deze moderne klassieker, of je bedanken dat je de game voor de eerste keer hebt geprobeerd.

Het feit dat de game meer dan een miljoen keer is verkocht bewijst maar weer eens dat er nog altijd ontzettend veel vraag is naar remakes van populaire series. Het is dan ook maar de vraag hoe lang het nog duurt voordat we een aankondiging van Resident Evil 2 HD zien.