Resident Evil 7 toch niet exclusief voor PlayStation VR

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Resident Evil 7 toch niet exclusief voor PlayStation VR

De release van de PlayStation VR is aanstaande en er staan al flink wat games klaar die tegelijkertijd met de release van de headset het levenslicht zien. Ook staat er nog genoeg voor in de toekomst op de planning, zoals Resident Evil 7: Biohazard. Het lijkt er alleen nu op dat je niet per se een PlayStation VR hoeft te bezitten om de game in virtual reality te spelen.

Het leek er namelijk sterk op dat Resident Evil 7 exclusief op de PlayStation VR in virtual reality te spelen is, maar de onderstaande advertenties die razendsnel zijn gedeeld op Reddit heeft een aantal kleine lettertjes. Hierin staat duidelijk dat de game in 2017 uit gaat komen en slechts twaalf maanden exclusief zal zijn voor de VR-set van Sony. Ook Batman Arkham VR die tegelijkertijd met de PlayStation VR wordt gelanceerd zal slechts voor een beperkte periode exclusief zijn.resident-evil-7-psvr batman-arkham-vr-psvr

Overigens is de demo van Resident Evil 7: Biohazard, die al een tijdje online staat in de PlayStation Store, in virtual reality te spelen zodra de PlayStation VR op 13 oktober in de winkels verschijnt.