Remedy Entertainment werkt aan nieuwe game

Remedy Entertainment werkt aan nieuwe game

Remedy Entertainment kennen we nog van Quantum Break dat in 2016 uitkwam, maar ook daarvoor was de Finse uitgever/ontwikkelaar een bekende factor in de gamesindustrie. Eerder in haar bestaan bracht zij ons de eerste twee Max Payne-games en Alan Wake. Sinds de release van Quantum Break is het aardig stil geweest rondom Remedy Entertainment, maar we weten nu waar zij aan werkt.

Remedy Entertainment werkt aan een nieuwe game met de codenaam P7. Dit is gebleken uit een financieel rapport die de Finse ontwikkelaar openbaar heeft gemaakt. In het rapport leren we dat de P7 ontwikkeld wordt door 505 Games die onder andere verantwoordelijk was voor ARMA 2, Terraria en de PayDay games. Volgens het rapport is P7 nog vroeg in de ontwikkeling en mogen we de game op z’n vroegst in 2019 verwachten. Wel is al bekend dat de game uitkomt voor PC en de consoles.

Verder leert het rapport ons ook dat Remedy Entertainment een singleplayer campaign aan het maken is voor CrossFire 2, een succesvolle free-to-play game uit 2013. Tot slot blijkt dat het Finse bedrijf ook nog bezig is met een derde project. Wat dit project inhoudt, is echter nog onbekend.