Releasedatums van overige delen Assassin’s Creed Chronicles bekend

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Releasedatums van overige delen Assassin’s Creed Chronicles bekend

Terwijl het eerste deel van de 2D sidescroller Assassin’s Creed Chronicles alweer een tijdje achter ons ligt maakt het Franse Ubisoft bekend dat het tweede en derde deel beide volgend jaar nog zullen verschijnen. Assassin’s Creed Chronicles: India en Russia zullen zelfs vrij vlot na elkaar worden uitgebracht.

Waar het eerste deel, Assassin’s Creed Chronicles: China, alweer maanden geleden verscheen zullen het tweede en derde deel van de trilogie elkaar in rap tempo opvolgen. Er zal zelfs geen maand tussen de releases van beide delen zitten. Zo zal Assassin’s Creed Chronicles: India op 12 januari op de pc, PlayStation 4 en Xbox One te verkrijgen zijn. Het derde en laatste deel, Assassin’s Creed Chronicles: Russia, zal iets minder dan een maand later, namelijk 9 februari, verschijnen.

Niet geheel onverwacht zal tegelijk met het laatste deel ook een trilogie-pack verschijnen, wederom voor de pc en de consoles. Bezitters van een PlayStation Vita zullen uiteindelijk ook met deze trilogie aan de slag kunnen, maar deze zullen daarentegen nog even geduld moeten hebben tot 5 april.