Releasedatum voor The Surge 2 aangekondigd

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Releasedatum voor The Surge 2 aangekondigd

In februari 2018 werd voor het eerst de ontwikkeling van The Surge 2 aangekondigd. Al snel werd duidelijk dat de game het directe vervolg moest worden van de voorganger uit mei 2017. Wat we echter nog niet wisten, is wanneer we de game mochten verwachten. Hier is nu verandering in gekomen.

The Surge 2 wordt gereleased op 24 september 2019. Dit is niet zozeer aangekondigd door ontwikkelaar Deck 13, maar dit is gebleken uit de Microsoft Store. De game is via de webshop nu al te bestellen en de eerder aangegeven releasedatum staat daar als de officiële releasedatum van de game. Dezelfde informatie is ook te vinden op Steam. Net als diens voorganger, moet de game uitkomen voor pc en tenminste PlayStation 4 en Xbox One. Het is nog niet bekend of de game ook uit wordt gebracht voor Nintendo Switch

The Surge 2 belooft voort te itereren op The Surge, denk hierbij aan vergelijkbare combat mechanics. Toch moet het combat systeem in The Surge 2 een ambitieuzer geheel zijn met meer complexiteit als het aankomt op het aanvallen van bepaalde ledematen.