Releasedatum voor The King of Fighters XIV bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Releasedatum voor The King of Fighters XIV bekendgemaakt

Na de bekendmaking van de releasedatum voor Japan en Noord-Amerika is het nu ook voor de Europese fans duidelijk. Op 26 augustus zal Deep Silver The King of Fighters XIV uitgeven in Europa.

King of Fighters XIV is de nieuwste versie van de langlopende serie en vandaag heeft SNK Playmore officieel bekendgemaakt dat de game naast Japan en Noord-Amerika ook in Europa zal verschijnen. De releasedatum van 26 augustus werd gegeven voor de PlayStation 4-exclusieve titel.

Naast de releasedatum is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven die spelers meer vertelt wat ze in de game kunnen verwachten. In de game zullen er meer dan vijftig verschillende personages te vinden zijn en zal de 3v3-mode waar de serie om bekend staat niet ontbreken. De game bevat ook een story mode en zal de online-multiplayer vele verschillende manieren van spelen kennen, waaronder een mode waarin zes spelers in teams van drie het tegen elkaar opnemen.

The King of Fighters XIV krijgt ook een day-one steelbook edition. Naast het stalen hoesje zal de speciale editie ook een code bevatten voor een exclusieve skin voor Kyo Kusanagi.