Releasedatum voor Mothergunship bekendgemaakt

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Releasedatum voor Mothergunship bekendgemaakt

Met Terrible Posture Games zijn we al een aantal jaren bekend nadat zij Tower of Guns in 2014 tot leven brachten. De game was een procedural generated first-person shooter waar het vooral ging om jezelf staande houden in kamers tegen grote hoeveelheden vijanden. Terrible Posture Games wil dit nog eens dunnetjes overdoen met het vervolg Mothergunship, waarvan de releasedatum zojuist bekend is gemaakt.

Mothergunship komt uit op 17 juli voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit is vandaag bekendgemaakt door middel van een release trailer. Naar eigen zeggen is Mothergunship het vervolg op Tower of Guns, al pakt Bad Posture Games het nu wat groter uit. In de nieuwe game wordt namelijk nadruk gelegd op het ontwerpen van je eigen wapens en er zijn ook sporen van RPG-elementen te vinden.

Zoals het er nu naar uitziet kun je tijdens en tussen missies nieuwe aansluitingen en componenten kopen. Deze fit je daarna op een frame waardoor je belachelijk grote geweren kunt samenstellen. Daarnaast lijkt de game ook een grote grafische update te hebben gehad ten opzichte van Tower of Guns.