Releasedatum voor Gears 5 eindelijk bekend

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Releasedatum voor Gears 5 eindelijk bekend

Tijdens de E3 van 2018 werd Gears 5 voor het eerst aangekondigd en kregen we al verschillende trailers en gameplaybeelden van de vijfde hoofdgame in de franchise te zien. Sinds die tijd zijn we aan het wachten op een bevestigde releasedatum van de game. Deze kwam tijdens de persconferentie van Microsoft.

 Gears 5 komt uit op 10 september 2019. Dit bleek uit de nieuwste set trailers die tijdens de persconferentie van Microsoft op E3 2019 getoond werden. In totaal zijn er twee trailers getoond. De eerste trailer is de minst interessante trailer. Los van dat hier de daadwerkelijke releasedatum te zien was, liet de trailer voor de verschillende vertrokken gezichten van Krait zien. Dit laat zien dat het mentaal niet helemaal goed met de hoofdrolspeelster gaat. Wat dit precies betekent, komen we ongetwijfeld te weten tijdens het spelen van de game. 

De tweede trailer, liet een nieuwe gamemodus zien: Escape. De gamemode is een co-op-horde modus, waarbij je met je team door een horde aan vijanden moet vechten, vervolgens een bom moet plaatsen en dan levend weg zien te komen voordat de bom ontploft.

https://www.youtube.com/watch?v=ErqsgG0HRR8