Releasedatum voor FlatOut 4: Total Insanity bekend

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Releasedatum voor FlatOut 4: Total Insanity bekend

Vandaag heeft ontwikkelaar Kylotonn Racing Games de releasedatum van FlatOut 4: Total Insanity bekendgemaakt. In het nieuwste deel van de FlatOut-serie worden er nieuwe modi toegevoegd, maar er wordt ook teruggegrepen naar de oude vertrouwde content.

Vorige maand liet de ontwikkelaar van het vierde deel uit de krankzinnige racing-serie ons al een trailer zien van hoe FlatOut 4 eruit komt te zien. In 2015 kondigde Kylotonn de game al aan, maar daarna bleef het vrij stil rondom de game. Daar lijkt nu verandering in te komen. In de aankondiging zien we dat er een aantal nieuwe modi zijn toegevoegd.

Zo is er de Keep The Flag-modus waarin je zo snel mogelijk moet ontsnappen aan een groep criminelen die er alles aan doen om jouw vlag te stelen. In de nieuwe Assault Mode moet je dodelijke wapens gebruiken om je tegenstanders te vertragen of te vernietigen. Arena Mode laat je in een gesloten arena spelmodi als Death Match, Capture the Flag en Survivor spelen. Tot slot kun je in de Stunt Mode zes exclusieve stunts en zes aangepaste stunts uit voorgaande delen uitvoeren.

Uiteraard is het ook mogelijk om weer online te spelen in de Online Mode waarin acht spelers tegelijk elkaar het leven zuur maken. De speler kan kiezen uit 27 aanpasbare wagens waarin oude en nieuwe modellen te zien zijn. Dit alles kun je uitvoeren op twintig verschillende banen met volledig vernietigbare omgevingen.

De game komt uit op 17 maart 2017 voor de PlayStation 4 en Xbox One.