Releasedatum voor de Switch-versie van Layers of Fear bekend

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Releasedatum voor de Switch-versie van Layers of Fear bekend

Vorig jaar verscheen Layers of Fear al voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Gelukkig kunnen Nintendo Switch-bezitters binnenkort eindelijk aan de slag met de horrorgame. Layers of Fear komt namelijk deze maand nog naar de console van Nintendo.

Vandaag is bekendgemaakt dat de horrorgame Layers of Fear vanaf 21 februari te spelen is op de Nintendo Switch. Pc-, PlayStation 4- en Xbox One-bezitters konden vorig jaar al naar hartenlust griezelen in de game. Vlak na deze release werd er al aangekondigd dat er een Switch-versie zat aan te komen. In Layers of Fear besturen spelers een krankzinnige kunstenaar die koste wat het kost zijn kunstwerk wilt afmaken. Het huis waarin de speler zich bevindt, past zich aan wanneer de speler de omgevingen gaat verkennen.

De Switch-versie voert wel haar eigen veranderingen door. Zo heeft deze versie HD Rumble en bewegingsgevoelige besturing. Ook kan de game in handheldmodus gespeeld worden, met behulp van de touchscreen van de Switch. Naast de hoofdgame wordt ook de Inheritance DLC toegevoegd, waarmee spelers het hele verhaal vanuit een ander perspectief beleven.

De Nintendo Switch-versie gaat ongeveer 20 euro kosten in de eShop van de Switch.