Releasedatum voor Crusader Kings 2: Holy Fury

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Releasedatum voor Crusader Kings 2: Holy Fury

De Crusader Kings 2: Holy Fury uitbreiding heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Dat heeft ontwikkelaar Paradox Interactive aangekondigd. Het is bijna een half jaar stil geweest rond de uitbreiding. De uitbreiding is vanaf 13 november te spelen op de pc.

Na een lange tijd niks gehoord te hebben over Crusader Kings 2: Holy Fury heeft deze nu een releasedatum gekregen. Zoals de naam enigszins doet vermoeden is de uitbreiding religieus georiënteerd. Zo zijn er een flink aantal aanpassingen gedaan aan de Pagan Warriors. Die kunnen nu hutten bouwen en die bij elke raid uitbreiden. Zo zijn er nog genoeg andere toevoegingen gedaan.

Crusader Kings 2 is al vanaf 2012 uit en heeft verschillende DLC’s gehad die de game in stand hielden. Voor de aankomende DLC was er Jade Dragon die in 2017 nog uitkwam. Een andere game van Paradox Interactive krijgt overigens binnenkort ook een nieuwe DLC, Cities: Skylines met de DLC Industries.

Crusader Kings 2: Holy Fury voegt zich vanaf 13 november bij een schare aan DLC voor de originele game. Die is overigens nu al te spelen, exclusief voor de pc.