Releasedatum van The Quiet Man aangekondigd

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Releasedatum van The Quiet Man aangekondigd

Tijdens E3 2018 kregen we uit het niets de eerste beelden te zien van The Quiet Man. De game zou moeten draaien om een dove jongeman die ook een aardig robbertje kan vechten. Hoewel de aard van de game nog onbekend blijft, kregen we vandaag wel te weten wanneer we de game mogen verwachten.

The Quiet Man verschijnt op 1 november voor de PlayStation Store en Steam. Dit heeft Square Enix bekendgemaakt via een nieuwe trailer. Het eerste gedeelte van de trailer is opgenomen met acteurs van vlees en bloed. We zien de nog onbekende hoofdrolspeler in een concertzaal, waar hij zit te ‘luisteren’ naar een pianovoorstelling. Vervolgens wordt zijn aandacht afgeleid door een man met een Venetiaans doktersmasker in een lang zwart gewaad, waarna zij beginnen te knokken. Later lijkt het er ook op dat criminele bendes een rol spelen in de game.

Hoe dit precies allemaal in elkaar zit, is onduidelijk. Waarschijnlijk krijgen we hier meer over te weten wanneer de game uitkomt op 1 november. De game gaat €14,99 kosten.

https://www.youtube.com/watch?v=gqTqqi3naWE