Releasedatum Total War: Three Kingdoms bekendgemaakt

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Releasedatum Total War: Three Kingdoms bekendgemaakt

We moesten even wachten voordat we wisten wanneer we aan de slag kunnen gaan met het nieuwste deel van de Total War-serie, Total War: Three Kingdoms. Sega besloot echter eindelijk een releasedatum de wereld in te helpen.

Total War: Three Kingdoms komt uit op 7 maart 2019. Hoewel de releasedatum natuurlijk de kers op de taart is, wist het bedrijf nog meer bekend te maken. Dit gaat over de verschillende edities die gaan verschijnen. Er komt natuurlijk een standaard editie van Total War: Three Kingdoms, deze is enkel digitaal te bestellen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om te gaan voor een Limited of Collector’s Edition.

De Limited Edition bevat de game zelf in een steelcase, een Warlord poster en een dubbelgeprinte map. De Collector’s Edition bevat dit hetzelfde, maar wordt geleverd in een gethematiseerde kist. Het hoogtepunt van deze editie is echter toch wel het beeldje van de legendarische Guan Yu. Deze is 24 centimeter hoog en hij moet behoorlijk wat wegen, weet je in ieder geval dat die niet hol is.

Als laatste zijn de pre-order bonussen online gepubliceerd. Mensen die de game pre-orderen krijgen daar de Yellow Turban Rebellion pack bij. Wat dit precies inhoudt kun je bekijken in de onderstaande video.