Releasedatum The Walking Dead Season 3 episode 3 bekendgemaakt

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Releasedatum The Walking Dead Season 3 episode 3 bekendgemaakt

Telltale’s The Walking Dead is inmiddels al lang en breed bezig aan diens derde seizoen. Het wachten was enkel op de releasedatum van de derde episode van dit seizoen. Middels een trailer maakte Telltale bekend dat deze episode met de naam ‘Above the Law’ uitkomt op 28 maart.

Fans van de episodische game-franchise konden in december weer aan de slag met The Walking Dead. Ditmaal met het derde seizoen die opende met twee beschikbare episodes. We hebben er even op moeten wachten, maar eind van deze maand kunnen we dan eindelijk aan de slag met de derde episode. Bovenstaande trailer laat alvast zien wat we ervan kunnen verwachten. Telltale beschrijft zelf een synopsis van Above the Law en die is als volgt:

Javier heeft moeite met het vinden van de juiste plek binnen zijn nieuw samengebrachte familie. Ondertussen groeit de spanning binnen de muren van Richmond. Zullen Clementine en de rest van de groep zich tegen Javier keren? Het is tijd om de keuze te maken tussen de familie waar je in geboren bent en de familie die je om jezelf heen verzameld hebt.

Op 28 maart 2017 kunnen fans aan de slag met Above the Law.