Releasedatum The Banner Saga 3 bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Releasedatum The Banner Saga 3 bekendgemaakt

Ontwikkelaar Stoic Games heeft vandaag de releasedatum voor The Banner Saga 3 bekendgemaakt. Hiermee wordt de serie die in 2014 gestart is tot een einde gebracht. 

In 2014 werd het eerste deel in de serie uitgebracht en nu vier jaar later komt de serie tot een conclusie. Op 24 juli kunnen spelers aan de slag met de game op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Mac en kunnen mobiele versies later dit jaar verwacht worden. Naast de releasedatum heeft uitgever Versus Evil ook een nieuwe trailer en informatie vrijgegeven rondom de pre-order van de pc-versie. Deze gaat onder andere een rank 10 Hero genaamd Kivi, een unieke gevechtsvaardigheid, een unieke heldentitel, de overture van de soundtrack en een aantal unieke voorwerpen bevatten. Ook werd bekendgemaakt dat er een standaard editie, deluxe editie en een legendarische editie te koop zullen zijn.

PlayStation 4- en Xbox One-bezitters kunnen met The Banner Saga: Bonus Edition aan de slag waarin alle drie de delen beschikbaar zullen zijn en krijgen bezitters een mini artbook, poster, soundtrack-compilatie en verschillende bonusvoorwerpen.

The Banner Saga 3 wordt op 24 juli uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Mac.