Releasedatum Steel Division 2 bekend

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Releasedatum Steel Division 2 bekend

Steel Division 2 heeft een officiële releasedatum. Vanaf 4 april is de RTS van Eugen Systems te spelen. Mensen die niet kunnen wachten, kunnen de game via Steam al vooruitbestellen. Daarnaast is er een leuke bonus voor mensen die ook deel één in hun bezit hebben.

Eugen Systems liet vandaag weten dat spelers van het eerste deel (Steel Division: Normandy 44) toegang krijgen tot exclusieve eenheden in de nieuwe game. De Back to War-uitbreiding geeft toegang tot onder andere de Sherman Jumbo-tank, de Long Tom 144 mm howitzer en Panzer III N. In totaal voegt deel één 350 eenheden toe aan Steel Division 2. Daarmee bevat deel twee in totaal 950 verschillende eenheden. Back to War is ook zonder pre-order verkrijgbaar.

Er is een bèta gepland voor Steel Division 2. Om hier toegang tot te krijgen moet de game wel vooruitbesteld worden. Het spel is beschikbaar in drie verschillende versies: de Commander-, General- en Total Conflict-pakketten. Alle drie de versies geven de speler 48 uur eerder toegang tot de game.