Releasedatum Starcraft II: Legacy of the Void onthuld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Releasedatum Starcraft II: Legacy of the Void onthuld

Blizzard heeft vandaag de releasedatum bekendgemaakt van het langverwachte derde deel van Starcraft II genaamd: Legacy of the Void. De real-time strategy pc game zal vanaf 10 november beschikbaar zijn.

Starcraft II is een pc-game in het real-time strategy genre en razend populair onder veel pc-gamers. Meteen bij de release van Starcraft II werd aangegeven dat deze game in drie delen werd gesplitst, waardoor er nog twee uitbreidingspakketten aan moesten komen. Dit is zo gedaan om elk van de speelbare rassen in de game hun eigen spotlight te geven in de vorm van unieke gameplay en achtergrondverhaal. De eerste uitbreiding, Heart of the Swarm, stamt alweer uit 2013 dus fans hebben lang kunnen uitkijken naar het laatste deel: Legacy of the Void.

Vandaag maakte Blizzard bekend dat er dan eindelijk ook een releasedatum is vastgesteld voor Legacy of the Void, namelijk 10 november 2015. Het derde deel van Starcraft II draait om de Protoss legendes Artanis en Zeratul. Zij vechten om het Protoss ras te verenigen, hun thuiswereld te heroveren en daarnaast de dreiging in het heelal te verslaan.

Naast deze releasedatum gaf Blizzard ook de opening cinematic vrij van Legacy of the Void. Benieuwd wat jou op 10 november te wachten staat? Check dan vooral de video hierboven!