Releasedatum Lego The Incredibles bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Releasedatum Lego The Incredibles bekendgemaakt

Warner Bros. Interactive en Disney hebben vandaag de releasedatum van de nieuwe Lego-game The Incredibles onthuld. De game wordt wederom door veteraan TT Games ontwikkeld. 

Een tijdje terug werd de filmversie van The Incredibles al aangekondigd en zoals het wel vaker bij Disney gaat, is het dan wachten op een Lego-variant van de film. TT Games neemt deze voor hun rekening en brengt de game vlak na het uitkomen van de film uit op 27 juni. Zoals in de laatste games van TT kunnen spelers aan de slag gaan met een open HUB-wereld en zullen bekende plekken uit de films beschikbaar zijn. Wel geeft executive producer Nick Ricks aan dat ze iets nieuws willen proberen qua puzzels en platforming. Zo zijn er criminele bazen die verslagen moeten worden in elk gedeelte. Naast de hoofdmissies kunnen spelers ook tal van zijmissies aannemen die in samenwerking met Pixar zijn vormgegeven.

Omdat The Incredibles over een team gaat, wordt de nadruk gelegd op teamplay en is dit nodig voor het uitvoeren van speciale aanvallen of het bouwen van objecten. De ontwikkelaar belooft ons ook veel nieuwe personages. Zo kunnen we met de bekende karakters uit de film spelen, maar ook met veel nieuwe karakters die Pixar speciaal voor de game heeft vrijgegeven.

Lego Incredibles wordt op 27 juni uitgebracht voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.