Releasedatum LEGO City Undercover remastered bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Releasedatum LEGO City Undercover remastered bekendgemaakt

Na een release op de Wii U in 2013, kunnen nu ook de bezitters van andere consoles aan de slag met LEGO City Undercover. Eerder werd al duidelijk dat de game naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc komt. Nu is er in een nieuwe trailer een releasedatum gegeven voor deze consoles.

In Europa kunnen we op 7 april aan de slag met de remastered-versie van LEGO City Undercover. Noord-Amerika kan al enkele dagen eerder met de game aan de slag, namelijk op 4 april. Toegevoegd aan deze remaster is een nieuwe co-op-modus.

LEGO City Undercover kwam oorspronkelijk uit op 28 maart 2013 voor de Wii U en ontving destijds vrij goede recensies. Ook is de game opgenomen in de Nintendo Selects-serie. Een prequel van de game is uitgekomen op de 3DS en draagt de naam LEGO City Undercover: The Chase Begins.

LEGO City Undercover volgt het verhaal van politieagent Chase McCain tijdens zijn avonturen. Het is een open wereldgame die het beste kan worden omschreven als een mix tussen klassieke LEGO-games en Grand Theft Auto.