Releasedatum en trailer voor Ash of Gods onthuld

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Releasedatum en trailer voor Ash of Gods onthuld

Zo nu en dan duiken er interessante indietitels op waar een studio dan al maanden aan werkt. Dat is ook het geval bij Ash of Gods, want AurumDust is heel netjes onder de radar gebleven. Nu is hun game echter bijna af en tonen ze met een nieuwe trailer hun aankomende game.

De Russische indiestudio AurumDust werkt al enige tijd aan hun eerste game: Ash of Gods. Vandaag toonde de ontwikkelaar meer van de game en maakte bekend dat de game al in maart van dit jaar uit gaat komen. Althans voor Windows, Mac en Linux, voor de versie op Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch moeten we nog wat langer wachten.

Ash of Gods is een tactische turn-based RPG waarin het verhaal een belangrijke rol gaat spelen. De trailer laat zien dat de game zich afspeelt in een harde wereld vol dood en verderf. Jouw keuzes bepalen uiteindelijk hoeveel dood en verderf je door het verhaal heen aantreft. De gameplay op het slagveld doet erg denken aan The Banner Saga, net als de art style overigens. Toch komt Ash of Gods een tikkeltje donkerder over.

Wanneer de game in maart uitkomt, is nog niet precies bekend, maar in die maand kunnen we in ieder geval aan de slag met de game.