Releasedatum Days Gone mogelijk gelekt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Releasedatum Days Gone mogelijk gelekt

Opnieuw is er een releasedatum gelekt door een winkelketen. De laatste maanden zijn meerdere games ten prooi gevallen aan winkelketens die hun site te vroeg hebben geüpdatet. Deze keer heeft de Australische GamesOnly de datum voor Days Gone op hun site gezet.

Volgens GamesOnly is Days Gone vanaf 22 augustus verkrijgbaar. Deze datum wordt wel vaker gebruikt voor het uitbrengen van games. De game werd vorig jaar tijdens de E3 tentoongesteld aan de wereld. Mochten de geruchten waar zijn, dan krijgen we deze hoogstwaarschijnlijk bevestigd over drie maanden tijdens de E3 2017.

Days gone speelt zich af in het noordwesten van de VS. Twee jaar voor de gebeurtenissen uit de game breekt er een pandemie uit, waardoor de meeste mensen veranderen in zombies. Deze keer zijn het niet de standaard zombies die we kennen uit de meeste horrorfilms, maar zijn het mensen die primitieve, beestachtige instincten krijgen.

De game belooft een shooter te worden met flink wat actie en spannende momenten. In de trailer zagen we meerdere keren dat er legio zombies achter je aan sprintten, waardoor jij snel moet handelen om niet te worden opgegeten.

Ontwikkelaar Sony heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Releasedatum Days Gone mogelijk gelekt