Releasedatum Batman: The Telltale Series Episode 3 bekendgemaakt

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
Releasedatum Batman: The Telltale Series Episode 3 bekendgemaakt

Vandaag heeft Telltale Games de releasedatum van Batman: The Telltale Series Episode 3 aangekondigd. Dit zal de derde episode in een reeks van vijf worden en heeft de titel New World Order gekregen. In deze episode zal er “dieper ingegaan worden op het web van intrige rond de Children of Arkham”.

Batman: The Telltale Series Episode 3: New World Order zal dieper ingaan op het verhaal achter de Children of Arkham. In een persrelease voegt Telltale Games toe:

Penguin’s aanval op live televisie heeft Gotham City op zijn grondvesten doen schudden. In de tussentijd zal de mysterieuze Selina Kyle meer over zichzelf prijsgeven aan Bruce.

Episode 3 van de Batman Telltale-reeks zal vanaf 25 oktober verkrijgbaar zijn als digitale download voor pc via de Telltale Online Store en Steam, voor PlayStation 4 via het PlayStation Network en via de Xbox Games Store voor Xbox One. Daarnaast is de Batman Telltale-reeks op disc te kopen. Hierbij staat alleen de eerste episode op de disc zelf, waarbij je de overige episodes los moet downloaden, maar die je uiteraard meteen kunt spelen wanneer deze uitkomen.